Behandla Dispenser Interaktiv Hundleksak
Behandla Dispenser Interaktiv Hundleksak
Behandla Dispenser Interaktiv Hundleksak
Behandla Dispenser Interaktiv Hundleksak
Behandla Dispenser Interaktiv Hundleksak
Behandla Dispenser Interaktiv Hundleksak

Behandla Dispenser Interaktiv Hundleksak

rating
(0 Recensioner)
SEK414.00

blå  rosa

treat dispenser interactive dog toy😺 exklusiv produkt! inte säljs i butiker!

  • stimulerande intelligens: interaktiva hundleksaker är strategiskt utformade baserat på ljusa färger i hundens synfält. hundpusselleksaker fulla av hundmat och snacks lockar hundarnas uppmärksamhet, uppmuntrar hundar att leka för att belöna dem och lär dem förmågan att lösa problem och ändra riktningen för störande beteende. i den dagliga träningen kommer pussel att träna och stimulera hundens tänkande, förbättra mental hälsa och utveckla iq.
  • ät långsamt för att skydda magen: hundar kan flytta sina lock med munnen eller tassarna för att äta. ät långsamt för att förhindra övermålning och hjälpa matsmältningen. långsam hundträningsträning kan hjälpa till att förhindra fysiska sjukdomar orsakade av att äta, såsom uppblåsthet och diarré.
  • säker, giftfri och lätt att rengöra: valppussel för hundleveransleksaker är gjord av giftfri miljövänligt, bpa-fritt pvc-slitstarkt material som lätt kan tvättas i kallt vatten med tvål, sköljas ordentligt och lufttorkas.
  • halkfri mattdesign: halkfri gummimatta i botten förhindrar husdjursskålen från att röra sig och tippa
  • hundkamrat: hundens leksaks unika design kan minska stress och minska frustrationen orsakad av tristess orsakad av mental stimulering. utformningen av blomplattan 6 + 1 och designen av den dolda matkoppen kan dölja olika livsmedel i tio hål, träna och stimulera hundens tänkande och ge kul åt din valp.

1236 (1)1236 (2)

* paketet innehåller:
1 * treat dispenser interactive dog toy

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.