Dricksskål För Husdjur
Dricksskål För Husdjur
Dricksskål För Husdjur
Dricksskål För Husdjur
Dricksskål För Husdjur
Dricksskål För Husdjur
Dricksskål För Husdjur

Dricksskål För Husdjur

rating
(0 Recensioner)
SEK595.50

grå  vit  rosa  blå  grön

Square Circle

1. hållbar och har lång livslängd.
2. den löstagbara designen är bekväm att ta bort och lätt att rengöra.
3. sällskapsdjur kommer inte att fukta munnen när de dricker och förhindra att de orsakar hudsjukdomar eftersom vätande ansikten.
4. den böjda vattenskålen, anpassad till hundens orala struktur, mer i linje med hundens naturliga sätt att dricka vatten, och de kan dricka vatten genom att slicka lätt.
5. det finns halkskydd i de fyra hörnen av basen så att husdjuret dricker ordentligt.
6. fordonsmonterad vattenskål, stänksäker design, skakning och läckagefri för anpassning till olika fordonsmonterade miljöer.

funktioner:
material: abs & pp
volym: 1,5l
storlek:
kvadrat: 18,5x7,5cm/7,18 "x 2,95" tum
cirkel: 21x17x8cm/8,26 "x 6,69" x 3,14 "tum

1617 (1)

paketet innehåller:
1 * dryckeskål

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.