Fiskavel Flytande Låda
Fiskavel Flytande Låda
Fiskavel Flytande Låda
Fiskavel Flytande Låda
Fiskavel Flytande Låda
Fiskavel Flytande Låda
Fiskavel Flytande Låda

Fiskavel Flytande Låda

rating
(0 Recensioner)
SEK417.00

Fiskavel Flytande Låda

XXL

fiskuppfödning flytande ruta😺 exklusiv produkt! inte säljs i butiker!

funktioner:

unik flytande design: kan flyttas till var som helst du vill men kommer inte att sjunka. levereras med slitstarka suger, tätt fästa på akvariet, sparar plats. transparent utseende kan observeras enkelt.

2072 (1)

foder fisk ensam

vissa svaga och små fiskar kan inte få någon fiskmat eftersom andra aggressiva fiskar plundrar all mat. det är viktigt att ge dem ett separat utrymme. och maten flyter inte runt.

2072 (2)

gratis dubbla lager design och mata babyfisk/stek med pasteurpipett

ta bort alla partitioner för att fungera som en stor avelsbox för stek eller räkor. du kan mata dem med pasteur-pipett. graduation pasteur pipette hjälper dig att kontrollera utfodringsmåttet. det kan också vara som en liten akvarium för aggressiv fisk eller skadad fisk. isolera dem från att attackera. de kan matas och ta hand om dem ensamma.

2072 (3)

l-formad luftanslutning

levereras med luftledningsrör. lätt att ansluta luftpumpen för att öka syret i lådan.

2072 (4)

easy feeding cover

design med två hål. du kan enkelt mata din fisk genom att lägga fiskmat från hål utan att ta av locket. plastskydd kan också förhindra att fisk hoppar ut ur lådan. det kan enkelt tas bort när du inte behöver det.

2072 (5)

lämpligt gapavstånd

det finns massor av gap på botten och båda sidor, som håller vattnet flödande men stoppar den stora fisken som attackerar babyfisken. tillhandahåller ett säkert hus för din fisk!

2072 (6)

paketet innehåller:
1 * fish breeding floating box

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.