Fuktsäker Automatisk Fiskmatare
Fuktsäker Automatisk Fiskmatare
Fuktsäker Automatisk Fiskmatare
Fuktsäker Automatisk Fiskmatare
Fuktsäker Automatisk Fiskmatare
Fuktsäker Automatisk Fiskmatare
Fuktsäker Automatisk Fiskmatare

Fuktsäker Automatisk Fiskmatare

rating
(0 Recensioner)
SEK648.00

Fuktsäker Automatisk Fiskmatare

  • upp till 5 dagliga matningstider (med högst tre varv per matningstid om så önskas)
  • integrerat fläkt- och ventilationssystem håller maten torr
  • justerbar skjutreglage och alternativa rotationstider låter dig ställa in önskade delar
  • “av” -knappen låter dig pausa programmet när som helst
  • kräver två "aa" -batterier (ingår);ungefär. 150 ml (0,15 liter) behållare
  • att mata din fisk medan du är borta är ett enkelt jobb med den fuktsäkra automatiska fiskmataren. när du behöver ut ur staden matas din fisk fortfarande upp till 5 gånger om dagen, precis enligt schemat. det fuktbeständiga systemet håller maten färsk och rymmer de flesta typer av livsmedel, inklusive flingor, pellets eller smulor. du kan justera matningsspaken för att reglera mängden mat som matas ut, och du kan välja att göra en enkel-, dubbel- eller trippelmatning varje gång.
  • integrerat fläkt- och ventilationssystem håller maten torr och fräsch.
lättläst lcd-display. både manuell och automatisk matning tryck på “m” -knappen för att manuellt aktivera behållarens rotation. sedan, efter att ha konfigurerat automatisk matning, kan du alltid mata dem manuellt genom att trycka på “m” -knappen när du vill om du är orolig för att din fisk inte har fått tillräckligt med mat. matar många slags matideal för de flesta typer av mat för både färskvatten och havsfisk.

batteridriven
två aa-batterier ingår, så att du kan installera och börja använda den automatiska fiskmataren direkt.
tips : ta ut matbehållaren först innan du tar bort batterifacket för att sätta i batterierna.

enkel att installera monteringsfästet passar akvarier med toppbredder på 0,1 till 0,8 tum. funktioner: material: plast med hög styvhet batteri: 2 * aa-batterier ( inte ingår) behållarens volym: 150 ml (0,15 liter) produktvikt: 323 g (0,71 kg)2105 (1)package innehåller:
1 * fiskmatare1 * användarmanual

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.