Husdjur Utomhus Hölje
Husdjur Utomhus Hölje
Husdjur Utomhus Hölje
Husdjur Utomhus Hölje
Husdjur Utomhus Hölje
Husdjur Utomhus Hölje
Husdjur Utomhus Hölje

Husdjur Utomhus Hölje

rating
(0 Recensioner)
SEK1,762.50

Husdjur Utomhus Hölje

funktioner:

  • låter inomhusdjur säkerligt njut en dag i solen säker från rövdjur - perfekt för daglig användning på ditt däck, gräsmatta, balkong och mer. tillåter att katter och andra små husdjur säkert kan njuta av en dag i solen med 360 graders utsikt samtidigt som de oönskade rovdjuret hålls ute. vi rekommenderar att du testar lekhuset inomhus innan du använder det utomhus.
  • perfekt lektelt för katter och smådjur - med över 30 kvadratmeter aktivitetsutrymme är detta utomhuslekhus utformat för att ge en säker lekmiljö för katter kaniner, marsvin, illrar och andra små djur. för att maximera speltiden finns det gott om extra utrymme för leksaker, godis och att göra det de älskar - springa, jaga, kasta och tumla! din inomhuskatt eller ditt lilla husdjur närmare naturen och skyddar dem från irriterande buggar och rovdjur vilket gör detta till det perfekta katthuset, katt kennel eller husdjurstält. meshsidor och botten möjliggör enkel rengöring. inomhus är tältet idealiskt för kattungar, att isolera ett skadat husdjur eller att introducera ett nytt husdjur.
  • ljetvägt & bärbar design för resa med enkel inställning - bärbar, lätt design gör det enkelt att transportera dina kattstänger utomhus. kompakt design fälls enkelt i en praktisk bärväska för resor, förvaring och bekvämlighet. installationen av detta bärbara katttält-katthus är en lek med vår enkla dragsträngdesign. perfekt för camping, picknick eller en dag på stranden.
  • inkluderar en kattelt och en kattunnel - inkluderar ett katttält och en kattunnel med dragkedja i båda ändar. katttält och kattunnel kan användas tillsammans eller separat.

paketet innehåller:
1 * husdjurs utomhushölje

* detta kommer endast att vara tillgängligt för leverans inom usa och levereras till dig inom två till fyra arbetsdagar *

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.