Korvbädd Med Avtagbar Kudde Och Vattentät Botten
Korvbädd Med Avtagbar Kudde Och Vattentät Botten
Korvbädd Med Avtagbar Kudde Och Vattentät Botten
Korvbädd Med Avtagbar Kudde Och Vattentät Botten
Korvbädd Med Avtagbar Kudde Och Vattentät Botten
Korvbädd Med Avtagbar Kudde Och Vattentät Botten
Korvbädd Med Avtagbar Kudde Och Vattentät Botten

Korvbädd Med Avtagbar Kudde Och Vattentät Botten

rating
(0 Recensioner)
SEK691.50

medium  large

exklusiv produkt! inte säljs i butiker!

★ bästsäljare till bästa erbjudande + gratis frakt ★

  • handtvätt och mekanisk tvätt
  • avtagbar sängkuddematta & vattentät botten
  • storleksdiagram:
  • medium size :

    60x50x23cm / 24'*20'*9'inch
    large size:72x62x23cm / 28*24.5'*5.5inch

vänligen ta 10-15 arbetsdagar för artikel att anlända *

det är svårt att hitta en säng för din hund som rymmer alla deras behov. när du hittar den bästa madrassen för din hund finns det många faktorer du måste tänka på innan du hittar rätt. du måste ta hänsyn till vilken typ av säng de ska sova i så att de blir så bekväma som möjligt. inte bara det, men de måste ha en säng som har allt de behöver så att de inte upplever något obehag på vägen till drömlandet.

om du letar efter en säng som är perfekt för din pooch , då är korvhussängen den perfekta sängen för dig och din doggy. den har allt du vill ha för din hund. de bekväma kuddarna som följer med sängen är mycket bekväma för din hundkompis. inte bara det, men det är också avtagbart vilket gör rengöring väldigt enkelt från din sida. nu behöver du inte oroa dig för smutsiga kuddar eller hårinfekterade kuddar. du kan enkelt tvätta bort det!

varmkorvbäddens botten är vattentät. det betyder att när din bedårande lilla valp har en hemsk mardröm och bestämmer sig för att läcka dit, behöver du inte oroa dig för att den otäcka vätskan läcker ut över golvet och blötläggs i sängen. det gör allt så mycket lättare för er båda, vilket gör det perfekt att köpa till din söta hund.

åh vänta, nämnde vi hur bedårande sängen är? den har en varm "hund" -form! det skulle ge dig ett gott skratt eller två att se din doggy mellan bulle. nu är det en riktig korv! de skulle se bedårande och söta ut att sova i sängen, tillräckligt bekväma för att de ska ha en god natts sömn och mycket bekvämt för dig och din hund. om en säng inte räcker kan inomhushus för hund vara mer lämpligt.

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.