Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus
Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus
Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus
Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus
Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus
Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus
Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus

Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus

rating
(0 Recensioner)
SEK1,141.50

Sprinkler För Dricksvatten För Husdjur Utomhus

utomhusdjursvattensprinkler du håller alltid en vattenskål ute för ditt husdjur, men vattnet verkar aldrig hålla sig rent för länge. med denna bedårande och smarta doggy vatten fontän som är inställd i din trädgård, kan dina hundar hålla sig uppdaterade med en trevlig färsk dryck vatten när de vill ha en! denna fontän har en 41 "slang och splitter så att du kan ansluta den direkt till en kran eller en annan slang. när din hund behöver en drink behöver han bara kliva på tassdynan för att aktivera en ström av färskt, kallt vatten, redo att tappas upp. med vattentillförseln alltid igång, har lilla rover alltid en sval dryck redo att gå. sötvatten när din hund vill det uppmuntrar att dricka inget stillastående vatten tillverkat av kraftigt stål för hållbarhet och problemfri användning fästs enkelt på slangen eller kran 2-vägs slangdelare medföljer lätt att trycka på för att frigöra vatten

konstant tillgänglighet av färskvatten

mått: 2,75 "x 9,25" x 10 "

slanglängd: 41"

förpackningens innehåll

1 x dog fountain

1 x användarmanual

1627 (1)1627 (2)1627 (3)1627 (4)

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.