Automatisk Halkfri Bas Med Dubbla Drycker
Automatisk Halkfri Bas Med Dubbla Drycker
Automatisk Halkfri Bas Med Dubbla Drycker
Automatisk Halkfri Bas Med Dubbla Drycker
Automatisk Halkfri Bas Med Dubbla Drycker
Automatisk Halkfri Bas Med Dubbla Drycker
Automatisk Halkfri Bas Med Dubbla Drycker

Automatisk Halkfri Bas Med Dubbla Drycker

rating
(0 Recensioner)
SEK532.50

grön  blå  rosa

  • används också som mat- och vattenmatare: den dubbla husdjursskålen innehåller en avtagbar skål i rostfritt stål, en automatisk dricksvattenflaska och en halkskål för att ge ett perfekt område för ditt favoritdjur i vardagen.
  • oberoende design: djurskålen är designad oberoende, vilket gör den polerade rostfria skålen lätt att ta bort eller montera, lätt att rengöra, för att säkerställa att husdjuret dricker hälsosamt vatten och håller sig frisk.
  • automatisk dricksvattenflaska: utrustad med automatisk vattenavvisande dricksvattenflaska, när flaskan är full, kommer vattnet automatiskt att rinna in i bassängen under medeltrycket i den elastiska munnen, vilket är bekvämt för utfodring av husdjur. då kan du gå ut utan att oroa dig för att ditt husdjur blir törstigt. den är lämplig för små och medelstora husdjur.
  • halkfri bas: basen är utrustad med en halkfri matta för att förhindra att mat och vatten glider och rör sig. du kommer aldrig att oroa dig för att husdjuret kommer att spilla mat eller vatten i din matsal eller sovrum.
  • för små och medelstora husdjur

funktioner:
material : pp-material, rostfritt stålskål.
storlek: cirka 30 * 30cm/11,81 * 11,81 tum

1604 (1)

paketet innehåller:
1 * dispenser med dubbla drycker

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.