Bärbar Husdjursvattenflaska
Bärbar Husdjursvattenflaska
Bärbar Husdjursvattenflaska
Bärbar Husdjursvattenflaska
Bärbar Husdjursvattenflaska
Bärbar Husdjursvattenflaska
Bärbar Husdjursvattenflaska

Bärbar Husdjursvattenflaska

rating
(0 Recensioner)
SEK553.50

Bärbar Husdjursvattenflaska

funktioner:
1. säker material och miljövänligt: denna lilla husdjursvattenflaska är tillverkad av högkvalitativ flexibel matkvalitetsplast. itrsquos bpa-fri och fda-certifiering godkänd. hållbar och återvinningsbar. oroa dig aldrig för att ditt husdjur skadas av gifter. njut av den säkra och roliga utomhushandlingen med ditt husdjur.
2. bärbar & bätt: den rymmer max 300 ml vatten. du kan lägga den här bärbara vattenflaskan i din ryggsäck, axelpaket eller hänga på din hand med lyftsele. lätt att bära. 10 oz kapacitet vatten räcker för att gå utomhus, vandra, resa, spela. osv.
3. enhandsmatning & stor troug: enhand för att öppna/låsa vatten, enkelt mata husdjur. vattenknapp för att mata vatten, låsknapp för att låsa vatten. enhandsoperation. lätt att använda. det säkerställer inte bara att hund dricker lätt utan också katt, kanin eller annat litet husdjur att dricka vatten lätt.
4. diskvask säker & stor nöjlighet: diskmaskin säker, men placera dem aldrig i diskmaskinen med metallföremål som vassa skär och krokar. etc.

specifikationer:
material: abs
storlek: 155 * 66mm/6,10 "x 2,59" tum
produktvikt: cirka 140g
kapacitet: 300 ml (10 oz )

1606 (1)

paketet innehåller:
1 * water cup bottle

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.