Rugbyformad Leksak För Livsmedelsbehållare
Rugbyformad Leksak För Livsmedelsbehållare
Rugbyformad Leksak För Livsmedelsbehållare
Rugbyformad Leksak För Livsmedelsbehållare
Rugbyformad Leksak För Livsmedelsbehållare
Rugbyformad Leksak För Livsmedelsbehållare
Rugbyformad Leksak För Livsmedelsbehållare

Rugbyformad Leksak För Livsmedelsbehållare

rating
(0 Recensioner)
SEK354.00

blå  gul  rosa

  • giftfritt mjukt säkerhetsgummimaterial, slitstarkt gummi, god elasticitet, bettålig.safe för ditt husdjur.
  • bra passform för din hunds tandform. interaktiv iq-behandling boll klarar sig av att massera dina kompisar av tandkött, håll tänderna friska och rena.
  • intern ihålig design. när du inte är hemma, fyll bara bollen med din hunds favoritgodis eller mat, husdjur kommer att njuta av den här bollen inte känns tråkig, kan också lösa hundens ångest och hjälpa husdjurens intelligens att förbättras.

funktioner:
material: gummi & kulstorlek: 9,5 cm/3,74 tum längd1614 (1)

paketet innehåller:
1 * container toy

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.