Hundslickdyna
Hundslickdyna
Hundslickdyna
Hundslickdyna

Hundslickdyna

rating
(0 Recensioner)
SEK354.00

Hundslickdyna

funktioner:
tillgänglig badtid - med hundens favoritträning på slickmatta får din valp ett gott mellanmål medan han får en badleksak och får en trevlig badtid. inte mer kramar runt lätt att använda - sprid bara jordnötssmör eller gräddeost till hundens slickplatta, och stick sedan hundbadets slickplatta i badkaret eller duschväggen när du badar långsamt med hundmatning. anti-bacteria silicone - tillverkad av fda-godkänd silikon av livsmedelskvalitet, miljövänlig och hälsosam. även med flygplanshålsdesign, som hjälper hundens badhängare var som helst att förvaras efter användning. särskild serraterad design - genom den tandade ytan på badslickmattan, vilket kan förhindra spridning av mat, perfekt för borstning och spiktrimmning diskwasher safe - inget behov av handtvätt den klibbiga röra! du kan tvätta den i diskmaskin eller rinnande vatten, kostym för alla åldershundar1599 (1)

paketet innehåller:
1 * dog lick pad

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.