Smart Automatisk Matare För Husdjur
Smart Automatisk Matare För Husdjur
Smart Automatisk Matare För Husdjur
Smart Automatisk Matare För Husdjur
Smart Automatisk Matare För Husdjur
Smart Automatisk Matare För Husdjur
Smart Automatisk Matare För Husdjur

Smart Automatisk Matare För Husdjur

rating
(0 Recensioner)
SEK5,341.50

vit  blå

funktioner:
1. skapar ett självanpassningssystem med en oscillerande stång, fjäderkontrollkort och silikonhjul. testat över en miljon gånger.
2. double fresh lock design: för att hålla maten alltid färsk. 360 ° mjuk silikonförseglingsring på matutloppsdörren och lockets ovansida inuti maskinen.
3. intelligenta och personliga matningssätt: upp till 4 måltider om dagen, fördela från 1-20 portioner per måltid, varje portion är 20g. du kan ställa in max 10 planer varje dag (matstorlekar 5-25 mm/0,19 "-0,98" tum)
4. mata när som helst: smartphone-programmering, kontrollera din hund eller kattens matning var som helst med din apple- eller android-smartphone
5. 6lb stor kapacitet för livsmedelsförvaring: har en 6 kg förvaringshink, du behöver inte lagra den någon annanstans eller oroa dig för att den blir gammal och möglig efter öppning.

specifikationer:
mått 17,5 ”(med bricka) x 8,8 ”x 19,7” tum
totalvikt: 5 kg/11 lbs
skopkapacitet: 5,9 l/20 oz
rekommenderad husdjurtyp: små till medelstora hundar/katter
ingångsspänning: 100-240v
utgångsspänning: 6 v, 1a
trådlöst: wi-fi aktiverat , 2.4g


paketet innehåller:
1 * smart pet automatic feeder

Leverans

Vi tillhandahåller standardfrakt och snabb leverans, alla beställningar väljs som standardfrakttjänst.

Vår beräknade leveranstid:

Standardfrakt: De flesta standardbeställningar levereras inom 7-12 arbetsdagar.

Snabb leverans: De flesta snabba beställningar levereras inom 5-10 arbetsdagar.

Vi strävar efter att tillhandahålla gratis frakttjänster för alla order. Oavsett hur mycket din beställning är, kommer vi inte att debitera någon frakt, ja, alla beställningar levereras gratis. Gratis frakttjänst avser standardfrakttjänst.

Beställningar "Snabb leverans" måste betala extra avgifter. Kontakta oss om du behöver brådskande service. Vi tillhandahåller standardtransporttjänster som standard.

Beställnings och leveransbekräftelsemail

Efter att din beställning har skickats kommer vi att behandla den så snart som möjligt och sedan kommer du att få ett e-postmeddelande från vår butik om din bekräftelse.

När din beställning har skickats skickar vår butik automatiskt ett e-postmeddelande, innehållet i e-postmeddelandet innehåller spårningsinformationen för paketet.

Returer och utbyten

För din 100% tillfredsställelse erbjuder vi gratis retur- och utbytestjänster för alla beställningar.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med varorna du fått eller inte gillar din beställning. Enligt leveransdatumet för beställningen kan du returnera eller byta ut varorna inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

För att förenkla din process tillhandahåller vi följande två retur- och utbytesmetoder:

A. Självretur: Klicka på "Member Center" - "Mitt konto" - "Min beställningssida", fyll i "Return" -sidan och begär retur- och utbytestjänster.

B. Hjälp i utbyte: Du kan kontakta vår kundtjänst och vår kundservice kommer att vägleda dig att returnera eller byta ut varorna. För att säkerställa att du kan returnera och byta ut varorna korrekt och bekvämt, är denna metod för retur och utbyte rekommenderas av oss. Så kontakta oss innan du återvänder, så leder vi dig till en snabbare och mer exakt retur- och utbytestjänst.

Vi hoppas verkligen att du kan få en bra shoppingupplevelse. Vi har alltid strävat efter perfekt service. Om det är något problem med din beställning kommer vi att kontakta dig via email.